Křížaly
Sušení patří mezi nejstarší způsoby uchování sklizně ovoce.
Má mnoho výhod mezi něž patří i skutečnost, že se jedná o konzervaci bez chemických přípravků.
Během procesu sušení, které trvá i několik dní, se odpaří většina vody. Zbylá vláknina se zhustí a stane se jedinečnou zásobárnou přírodních prvků a minerálů, vitamínů a cukrů.
Usušené ovoce si zachová příjemnou barvu, chuť i pružnost, je zdrojem energie pro zimní období a významným pomocníkem podpory zažívání.
Se sušeným ovocem se v zimě budete cítit více v souladu s přírodou a řádem chodu zdejší krajiny.
Fáze sušení: | Za cenu: |
|
40,00Kč / 100g jedná se o směs – jablka, švestky, hrušky a třešně
(mohou být dále kdoule, které jsou doslazené/kandované)
|
Nabízíme možnost sušení v dřevěné sušárně. Kapacita sušení je cca 15-20kg, získáte 1,5-2kg sušeného ovoce za 24 hodin. Cena služby sušení je 520,00 Kč.
Napsat komentář