SUŠENÍ OVOCE

Křížaly

proutím propletné sušící platoSušení patří mezi nejstarší způsoby uchování sklizně ovoce.

Má mnoho výhod mezi něž patří i skutečnost, že se jedná o konzervaci bez chemických přípravků.

Během procesu sušení, které trvá i několik dní, se odpaří většina vody. Zbylá vláknina se zhustí a stane se jedinečnou zásobárnou přírodních prvků a minerálů, vitamínů a cukrů.

Usušené ovoce si zachová příjemnou barvu, chuť i pružnost, je zdrojem energie pro zimní období a významným pomocníkem podpory zažívání.

Se sušeným ovocem se v zimě budete cítit více v souladu s přírodou a řádem chodu zdejší krajiny.

Fáze sušení: Za cenu:
  1. sběr a příprava ovoce,
  2. mytí ,
  3. krájení,
  4. sušení,
  5. uskladnění.
40,00Kč / 100g jedná se o směs – jablka, švestky, hrušky a třešně

(mohou být dále kdoule, které jsou doslazené/kandované)

 

Nabízíme možnost sušení v dřevěné sušárně. Kapacita sušení je cca 15-20kg, získáte 1,5-2kg sušeného ovoce za 24 hodin. Cena služby sušení je 520,00 Kč.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code