LAHVOVÁ VÍNA

Vínko bílé, vínko červené 

Lahvová vína vynikající tuzemské výroby od pana Tomáše Krista z Milotic.

Lahvová vína zemská a kabinetní. 

 

O

Nejlepší svařák!
Sychravo, nevlídno, nejlepší doba na kořeněný teplý nápoj z vína. No prostě svařák.

RECEPT
450ml vody+ několik hřebíčků +4 kuličky nového koření +svítek skořice+pomerančová kůra (nebo kousek kdoule;-))uvedeme pozvolana do varu a odstavíme, přídáme 2 lžíce cukru a necháme 1/2 hodiny stát. Potom přilijeme víno (1 láhev) přivedeme ho těsně pod bod varu a podáváme. Mírně „zdlouhavá“ procedura má svoje know-how chuti tak lahodné, že už jiný recept nepoužijete.

Přejeme vám dobrou vůli získanou nejen z vína a také dobré slovo pro druhé:-).